Hovenier in Voorschoten

Uw hovenier, Mieke Duivenvoorden

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw tuin, dan kan ik u helpen. U kunt kiezen voor een aantal onderhoudsbeurten per jaar. Maar ik kan ook op regelmatige basis langs komen, bijvoorbeeld om de twee weken. Het onderhoud omvat onkruid weghalen, snoeien van planten, knippen van de heg en maaien van het gras. Ik kom op de fiets met mijn eigen gereedschap maar zal soms ook van uw gereedschap gebruik willen maken, zoals een grasmaaier of een ladder. Meer over mijn werkzaamheden vindt u op de betreffende pagina Werkzaamheden.

Ik vind het leuk om adviezen te geven wat voor planten uw in de border kan zetten of in potten kan doen. Hierbij zou ik de planten ook voor u kunnen kopen en in de grond zetten.

Voor senioren die graag een praatje maken over allerlei onderwerpen neem ik graag de tijd. Dit kan tijdens of na het tuinwerk. Ik heb kennis op tuingebied, de natuur en verder een brede belangstelling.

Recent heb ik een certificaat gehaald bij de korte opleiding “Biodivers Ontwerpen” in Boskoop. Hierbij heb ik kennis opgedaan om de tuin zo in te richten dat deze aantrekkelijk wordt voor wilde bijen en vlinders. Tips om deze en andere kleine dieren naar uw tuin te lokken vind u op de pagina Leven in de tuin (brengen).

Voor grotere projecten zoals een grote kastanjeboom snoeien, een schutting plaatsen of een terras aanleggen verwijs ik u graag door naar lokale hoveniers die ik persoonlijk ken.

 

 

 

2 thoughts on “Hovenier in Voorschoten”

 1. Goedemiddag,

  Ik ben opzoek naar een vaderdagcadeau:
  Een hovenier (vooorschoten) die 1-malig de tuin van mijn vader kan opknappen, het groeit bijna dicht. Hierna wil ik graag de tuin laten bijhouden. Het gaat voornamelijk over onkruid, klimop en takken van de boom korter maken. Mijn vader heeft het ooit gehad over,om de boom weg te halen, dit laat ik voor nu even in het midden. Wil in de toekomst wel geïnformeerd worden voor de mogelijkheden/kosten.

  Ik vroeg me af hoeveel deze 2 keren kaan kosten (1x geheel opknappen en 1x 2e x onderhoud verbegroeiing/onkruid hiervan + onkruid bij de voordeur (misschien een idee om het bij de voordeur op een leuke budget manier dicht te maken. Zodat het niet meer bijgehouden hoeft te worden. Dit zal eerst met mijn vader besproken moeten worden.

  Bestaan er ook abonnementen voor een heel jaar of een periode hiervan, zodat het netjes blijft?

  Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn

  Mvg,

  1. Dag mevrouw van Vleuten, ik werk dit jaar alleen bij vaste klanten. Ik kan u dus zelf niet helpen. Wellicht kan mijn collega hovenier Roel Jongbloed u wel helpen. Zijn telefoonnummer is 0611352090.
   met vriendelijke groet,
   Mieke Duivenvoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *