Hovenier in Voorschoten

Uw hovenier, Mieke Duivenvoorden

Heeft u hulp nodig bij het onderhoud van uw tuin, dan kan ik u helpen. U kunt kiezen voor een aantal onderhoudsbeurten per jaar. Maar ik kan ook op regelmatige basis langs komen, bijvoorbeeld om de twee weken. Het onderhoud omvat onkruid weghalen, snoeien van planten, knippen van de heg en maaien van het gras. Ik kom op de fiets met mijn eigen gereedschap maar zal soms ook van uw gereedschap gebruik willen maken, zoals een grasmaaier of een ladder. Meer over mijn werkzaamheden vindt u op de betreffende pagina Werkzaamheden.

Ik vind het leuk om adviezen te geven wat voor planten uw in de border kan zetten of in potten kan doen. Hierbij zou ik de planten ook voor u kunnen kopen en in de grond zetten.

Voor senioren die graag een praatje maken over allerlei onderwerpen neem ik graag de tijd. Dit kan tijdens of na het tuinwerk. Ik heb kennis op tuingebied, de natuur en verder een brede belangstelling.

Recent heb ik een certificaat gehaald bij de korte opleiding “Biodivers Ontwerpen” in Boskoop. Hierbij heb ik kennis opgedaan om de tuin zo in te richten dat deze aantrekkelijk wordt voor wilde bijen en vlinders. Tips om deze en andere kleine dieren naar uw tuin te lokken vind u op de pagina Leven in de tuin (brengen).

Voor grotere projecten zoals een grote kastanjeboom snoeien, een schutting plaatsen of een terras aanleggen verwijs ik u graag door naar lokale hoveniers die ik persoonlijk ken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *